Fotoshoot was een succes!

Gepubliceerd op 5 juli 2022 om 16:34

De fotoshoot was een succes!

 

Afgelopen maand heb ik een oproep geplaatst met ‘modelletjes gezocht’ voor Pivoine Noire.

Superleuke reacties en mooie foto’s mogen ontvangen van moeders die hun kindje wilde “uitlenen” voor de shoot.

 

Vorige week vrijdag was de shoot gepland en wat was het schitterend weer! Niet te warm en volop zon, op dat ene mini buitje na.

Het was bizar hoe goed en lief de modelletjes waren, het is toch altijd afwachten hoe ze het gaan doen op de set, buiten en met vreemde mensen.

Ook leuk om te zien dat de moeders hun eigen moeder mee hadden genomen. Superfijn want kleintjes reageren vaak heel leuk op hun oma, zeker wanneer ze gekke geluiden of gezichten maakt!

 

Ik was nog steeds in het gips en had mijn hulptroepen mee: mijn moeder en nichtje van 16 jaar. Mijn moeder kon mij brengen, want ik mag geen auto rijden met gips, en mijn nichtje kon helpen met sjouwen en de fotograaf assisteren.

De fotograaf die tevens een goede vriend van mij is kon lekker makkelijk doorschieten. De locatie was top, modelletjes die mega goed mee werkte en genoeg helpende handen om ons heen. Het was een super geslaagde dag en het resultaat mag er zijn!

 

Vind je het leuk om het filmpje te zien van die dag, check Pivoine Noire op Instagram bij reels of volg deze link: https://www.instagram.com/reel/CfoKzQ2jHar/

 

Ben je geïnteresseerd om jouw kleintje op te geven voor als modelletje?

Leuk! Stuur een mail naar info@pivoinenoire.nl met daarin de naam, geboortedatum en een aantal recente foto’s van jouw kindje.

 

Vergoedingen:

Keuze uit een cadeaubon van Pivoine Noire of een artikel uit de collectie.

En uiteraard krijg je een aantal foto’s digitaal.

 

Ervaring is niet vereist ook geen voorkeur voor haar-, ogen- en huidskleur.

 

Het is fijn wanneer je in de omgeving van Blaricum woont, mits je het geen probleem vindt om op eigen kosten te reizen.

 

Ik kijk uit naar jouw aanmelding!

 

Liefs,

Danique