✓ Binnen 2 werkdagen verzonden ✓ Veilig betalen met iDeal ✓ Verzending via PostNL


ZOMERHOEDJES


Voor de leukste en veilige zomerhoedjes voor baby's en kinderen!

Wanneer een zonnehoed?

 

Zodra jouw kindje in de warme zon is, bijvoorbeeld in de lente/ zomer of lekker op vakantie naar een zonnige bestemming.

Niet alleen kinderen maar bij baby’s raad ik ook aan om een zonnehoed op te doen.

Je baby ligt immers niet de gehele dag in de wagen, bed of box. Wanneer je met de draagzak of op je arm/ schouder met je baby naar buiten gaat wordt zijn/ haar hoofd blootgesteld aan de zon. Zelfs voor de kleine momenten even buiten in de zon is het raadzaam om een hoedje of pet bij je baby op te zetten.

 

Aanschaf zomerhoed

 

Zo’n zomerhoedje staat niet alleen leuk maar heeft ook een functie; ervoor zorgen dat jouw baby/ kind niet verbrand en voldoende schaduw biedt voor de ogen. Natuurlijke stoffen zoals katoen en linnen dragen heel fijn en koel in de zomer alleen laat de stof meer UV licht door dan bijvoorbeeld wol en polyester.

Dit heeft te maken met garen dichtheid: hoe strakker geweven of gebreid de stof is, des te meer bescherming de stof biedt tegen schadelijk UV licht.

De zomer hoeden en petten van Pivoine Noire zijn allemaal gevoerd om zo min mogelijk UV licht door te laten.

 

Een leuk functioneel zomerhoedje moet ook veilig zijn, daarom zitten er geen touwtjes aan de hoedjes van Pivoine Noire. Baby’s en kinderen kunnen gemakkelijk vastraken met handjes of ergens achter blijven haken.

 

Voor leukste, functionele en veilige zomerhoedjes shop je bij Pivoine Noire!