BETALEN


Bij Pivoine Noire kun je betalen met de veiligste en makkelijkste online betaalmethodes via Mollie. Hieronder de methodes die beschikbaar zijn:

 

iDeal 
Via deze methode kun je via je eigen, vertrouwde bankomgeving betalen. Je hoeft je niet te registreren of bestanden te downloaden. Je kunt iDeal direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt op de hoogte gebracht wanneer de betaling geslaagd is. De iDeal betaling is direct zichtbaar in je rekeningoverzicht.

 

PayPal 
Als je een PayPal account hebt, kun je aan iedereen met een PayPal account kosteloos geld toesturen. Dat werkt op naam van het geregistreerde mailadres bij PayPal. Het bedrag wordt dan van je online creditcard afgeschreven (Mastercard of Maestro). Als er sprake is van een uitgestelde bankbetaling, wordt je product verstuurd zodra je betaling binnen is.

 

Achteraf betalen met Klarna
Bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App.

 

Bankcontact 
Voor Belgische klanten bieden we Bancontact aan als payment provider. Dit werkt hetzelfde als de Nederlandse iDeal optie.

 

Kortingscode
Een kortingscode kun je gebruiken om korting te krijgen op 1 artikel of op het totaal bedrag van jouw bestelling. Afhankelijk van de kortingscode is de korting gebaseerd op een vast bedrag of percentage. Helaas zijn kortingscodes niet te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes.