NEWBORN MUTSJES & BEANIES


Welke maat heb ik nodig

Er zijn verschillende maten beschikbaar, voor meer uitleg, klik hier hier voor de uitleg van de maatvoering

Babymutsjes en baby beanies zijn onmisbaar voor je baby.

Newborn baby’s zijn nog niet in staat om hun eigen lichaamstemperatuur te regelen.

Daarom is het belangrijk dat zij een goed en lekker passend babymutsje en/ of baby beanie dragen. Wanneer je gaat shoppen voor je babyuitzet houdt er dan rekening mee dat het mutsje gemaakt is van katoen. Katoen is warm, ademend en neemt vocht op. Wanneer een mutsje of beanie gemaakt is van synthetisch materiaal kan dit gaan broeien op baby’s hoofdje.

 

Bij Pivoine Noire shop je babymutsjes en beanies gemaakt van katoen met stretch. En hebben minimaal het Oeko-tex 100 klasse 1 stof certificaat of zijn gemaakt van een biologische stof. Bij elk artikel kun je de stofomschrijving terugvinden. De babymutsjes en beanies zijn in allerlei kleuren, modellen en printjes te vinden in de webshop. Beanies met oortjes, baby turbans en haarbanden.

 

Een babymutsje is ook erg leuk om als kraamcadeau te geven. Het maakt een kraampakket helemaal compleet!

Babymutsje en beanie van Pivoine Noire

Pivoine Noire babymutsjes, beanies en turbans zijn zacht en goed qua pasvorm. Veel zorg, tijd en aandacht is besteed aan een perfecte pasvorm, vandaar de naam: The perfect fit beanie. Ze blijven goed zitten en geven genoeg warmte. De stof heeft minimaal het Oeko-tex 100 klasse 1 certificaat (betekend gif-vrij) of zijn gemaakt van biologisch katoen. Elk babymutsje is gemakkelijk te combineren doordat zij in de trendy kleuren verkrijgbaar zijn van dit seizoen.