VERZORGING


Badcapes & badponcho’s voor baby’s en kinderen

Op zoek naar een luxe en duurzame badcape of badponcho voor je baby of kind? Bij Pivoine Noire vind je de leukste soorten badcapes en badponcho’s om je kindje heerlijk warm mee in te pakken of gemakkelijk mee af te drogen. De Badcapes en badponcho’s van Pivoine Noire zijn gemaakt van 100% katoen wat ervoor zorgt dat het vocht gemakkelijk wordt opgenomen en jouw kleintje lekker warm houdt na het badderen. Maar ook op andere momenten van de dag is het fijn om je baby in te wikkelen in een fijne badcape. Tip: handig om mee te nemen naar de afspraak op het consultatiebureau! Of gebruik de poncho na de zwemles.

Badcape voor je baby

Naast dat je een badcape gebruikt na het badderen van je baby, is een badcape ook handig op andere momenten van de dag. Je kan de cape gebruiken als wikkeldoek, voor tijdens het voeden, de kraamvisite of voor naar het consultatiebureau. Spreidt de badcape open, leg je baby erop, en vouw de cape dicht. Zo zijn de badcapes ook nog eens multifunctioneel. Een badcape is ook een leuk cadeau om te geven aan aanstaande ouders en een musthave voor jouw babyuitzet. De schattige badcapes staan ook supermooi op de toekomstige babykamer.

Badponcho voor je kind

Ook ideaal: een badponcho voor je kindje. Je kleintje trekt gemakkelijk zelf de badponcho aan na het badderen of de douche. Wist je dat het meenemen van een badponcho naar het zwembad of strand ook ideaal is? Bijvoorbeeld wanneer je start met zwemlessen, of wanneer je een dagje naar het strand gaat. Tijdens de pauze momenten is het dragen van een badponcho heerlijk!

Duurzame badcapes en badponcho’s

Bij Pivoine Noire vind je duurzame badcapes en badponcho’s voor je baby en kindje. Je vindt ze van heerlijk zachte badstof, of van lekkere luchtige hydrofiel stof. Allemaal gemaakt van 100% katoen. De hydrofiel stoffen zijn gemaakt van biologisch katoen en de badstoffen hebben het Oeko-tex 100 klasse 1 certificaat. Dit betekend dat de stoffen gifvrij zijn en veilig wordt bevonden om rechtstreeks op de huid te dragen. De huid van baby’s en kinderen is gevoelig, daar houdt Pivoine Noire extra rekening mee doordat we gebruik maken van gifvrije of biologische stoffen. Daarnaast zijn de badcapes en badponcho’s in allerlei leuke kleurtjes en luxe afgewerkt, sommige met een panter bandje of ruffle. Gaat je kindje voor een luchtige poncho, of liever een schattige cape met een panter randje? Alle badcapes en badponcho’s hebben een capuchon waardoor het hoofdje van jouw kindje lekker warm wordt gehouden en de haren gedroogd. Kortom, genoeg keuze aan allerlei soorten badcapes en badponcho’s om je kindje heerlijk mee in te wikkelen.

Bad en verzorging

Op zoek naar nog meer artikelen die je helpen bij het badderen en verzorgen van je kindje? Naast de de badcapes en badponcho’s doe je je kindje gemakkelijk in bad of douche met een washand. De washandjes zijn gemaakt voor volwassenen en zorgen ervoor dat jouw baby niet uit je armen glibbert tijdens het douchen. Baby’s kunnen tijdens het douchen glad aanvoelen, door het gebruik van deze functionele lange washand glijdt jouw baby niet meer en heb je een aangename stugge grip. Een onmisbaar item voor bij het verzorgen van je kindje. Zoel voor links als rechtshandigen te dragen. Een echte musthave voor jouw babyuitzet!

Natte haren na het douchen of in bad, wikkel gemakkelijk onze badstof haarhanddoek om je kindje haar haren. Met deze speciale tulband droog je je haar snel en effectief! Netjes afgewerkt met een panter bandje en het elastiekje zorgt ervoor dat hij goed blijft zitten.

Badcape, badponcho, washand of haarhanddoek kopen bij Pivoine Noire

Bij Pivoine Noire vind je luxe en hoogwaardig afgewerkt assortiment aan badcapes, badponcho’s, washandjes en haarhanddoeken. Bekijk online het luxe duurzame assortiment van verschillende producten. Bestel je badcape of badponcho voor je baby of kind vandaag nog online bij Pivoine Noire!