Ga je stoppen?

Gepubliceerd op 22 februari 2023 om 08:58

Ga je stoppen?

 

Afgelopen maanden was het wat stil rondom Pivoine Noire.

Dit kwam omdat ik achter de schermen bezig was met een met een nieuw project.

 

Voordat ik begon met Pivoine Noire was ik werkzaam als allround (fashion) designer in de mode, lifestyle en sport branche. Een paar maanden geleden ben ik gevraagd voor een aantal grafische en fashion design opdrachten. Deze opdrachten waren zo leuk en hebben mij ontzettend veel energie gegeven dat ik in december 2022 heb besloten om een nieuwe handelsnaam toe te voegen: www.designstudiodanique.nl 

 

Ik vind het heerlijk om creëren en blijf dit ook graag doen. Mijn webshop Pivoine Noire en Design Studio Danique combineer ik met veel zorg en liefde.

 

Dit betekent dat ik zeker niet ga stoppen met Pivoine Noire! Het was alleen wat rustiger op de socials dan normaal. Momenteel ben ik druk bezig met de nieuwe collectie en hierover gauw meer!!

 

Bestellingen en op maat artikelen gaan gewoon door!   

 

Nieuwsgierig? Neem een kijkje: www.designstudiodanique.nl

 

Liefs,

Danique

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.