Jammer dat ze er zo snel uitgroeien, of toch niet?

Gepubliceerd op 19 juni 2023 om 09:48

Jammer dat ze er zo snel uitgroeien, of toch niet?

 

Naast ondernemer ben ik ook een moeder van 2 fantastische kinderen. Elk seizoen ga ik door hun kasten heen wat weg kan en wat er toegevoegd moet worden. Sommige kledingstukken, schoenen en accessoires gaan met pijn in het hart weg want het stond zo ontzettend leuk en schattig of het was superhandig!

 

Vaak koop ik kleding een maatje groter zodat ze er langer mee kunnen doen, of one size. Behalve met schoenen want die moeten gelijk goed zitten! Kleding wat ik te ruim heb aangeschaft kan ik hier en daar nog wat innemen en later weer uithalen zodat het goed past.

 

Met deze gevoelens kijk ik ook naar mijn eigen collectie: Hoe lang gaat het mee? Hoe lang kan het gedragen worden? Zit het goed? Staat het leuk? Zit het lekker? Is het veilig? Daarom hecht ik veel waarde aan kwaliteit en comfort maar ook aan een goede pasvorm en de maat. Ja die studie van vroeger en mijn jarenlange ervaring van doorpas sessies, maattabellen, regelgeving in mode en accessoires voor kinderen en baby's komt toch echt van pas ;)

 

Zo heb ik ook gekeken naar de strocaps die nu in de collectie zitten. Ze zijn verstelbaar voor een hoofdomtrek van 44-52cm, dat is vanaf 9 maanden t/m 4 a 5 jaar!! Dat noem ik nou nog eens super duurzaam! Aan de binnenkant heb ik een katoenen band toegevoegd voor extra draagcomfort want dit is het gedeelte wat in contact komt met het hoofd. Katoen neemt vocht op en voelt vriendelijk aan de huid. De strik zorgt voor cuteness en de kleuren combinaties zijn helemaal hip en volgens de laatste zomertrends voor kinderen!

Mijn dochter draagt heel graag staartjes en knotjes en hier heb ik ook aan gedacht tijdens het ontwerpen. Op het eindresultaat ben ik trots! Mijn dochter is sowieso fan! ☺

 

De strocap is gemakkelijk mee te nemen op vakantie, een dagje weg of naar school want je rolt hem gemakkelijk op. Dit laat ik je nog zien in een reel op mijn Instagram account: https://www.instagram.com/pivoine_noire/

 

 

Ben jij opzoek naar een trendy zomerhoed die goed past en er cute uitziet? Bekijk dan eens bij de zomerhoedjes op www.pivoinenoire.nl

 

Alvast bedankt voor je bestelling ❤

 

Liefs,

Danique